Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Faʻamautinoa le lelei o fesoʻotaʻiga, faʻaogaina o fesoʻotaʻiga

I lenei laʻasaga, o le tulaga lelei o oloa o connector tagata gaosi oloa e le tutusa.Afai e manaʻo se kamupani e suʻe oloa faʻafesoʻotaʻi maualuga ma taugofie i le tele o ituaiga taʻutaʻua o fesoʻotaʻiga, e tatau ona faʻatalanoaina faʻatinoga autu e tolu o fesoʻotaʻiga, e pei o le faʻaaogaina o masini, faʻaogaina o masini eletise ma le faʻatinoga o le siosiomaga.O nei meatotino e tolu e taua e lamatia ai le lelei o le fesoʻotaʻiga, ma o le ki i le foia o le faʻafitauli o le faʻamautinoaina o le lelei o le fesoʻotaʻiga.
1. Mea fa'ainisinia.
O mea fa'ainisinia o le ola o meafaigaluega o le feso'ota'iga.O le ola tautua o masini masini o le mea moni lava o se ituaiga o tau fa'amaumauga tumau.E mana'omia le fa'auiga ma le vavae'ese e pei o le ta'amilosaga, ma e fa'avae i luga pe mafai e le feso'ota'iga ona masani ona fa'atino lana fa'atonuga feso'ota'iga (pei o le tau fa'afeso'ota'i fa'asagatau) pe a mae'a le tu'ufa'atasiga masani ma le vavae'esega o le fa'aogaina o le toto.
E tusa ai ma le pulea o fesoʻotaʻiga, o le faʻaofiina o le malosi o se mea faʻainisinia tele.O le faʻaofiina o le malosi e vaevaeina i totonu o le faʻapipiʻiina o le malosi ma le faʻaogaina o le malosi (o le faʻaaogaina o le malosi e taʻua foi o le vavae ese), ma o manaʻoga o le lua e eseese.I faʻamatalaga talafeagai, o loʻo i ai manaʻoga e faʻagata ai le faʻaofiina o le malosi ma le laʻititi o le vavaeeseina o le malosi, o lona uiga mai le faʻaogaina o le faʻaogaina, o le faʻaogaina o le malosi e laʻititi (ma o lea e maualalo ai le faʻaogaina o le LIF ma le leai o se faʻaogaina o le ZIF faʻavae) , Afai e laʻititi tele le malosi o le vavae ese, o le a faʻaleagaina le mautu o le fesoʻotaʻiga.O le faʻaofiina o le malosi ma le ola faʻainisinia o le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma le lelei o le faʻapipiʻiina (faʻailoga faʻasolosolo taʻavale) o le faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi (malosi lelei) ma le saʻo o le faʻasologa o fesoʻotaʻiga (direction).
2. Mea tau eletise
Fa'afeso'ota'i tete'e (i le taimi nei), fa'avae fa'avae ma malosi fa'amalosi, ma isi.
①Contact resistance O feso'ota'iga maualuga e tatau ona maualalo ma mautu le fa'afeso'ota'i.O le fa'afeso'ota'i fa'afeagai o feso'ota'iga e eseese mai nai miliohm i le fiasefulu miliohms.
②O le faʻamauina o le eleele e faʻamaonia saʻo ai le faʻatinoga o le vaega faʻafesoʻotaʻi o le fesoʻotaʻiga ma le mea faʻapipiʻi i le va o le vaega faʻafesoʻotaʻi ma le pusa, ma o lona maualuga e eseese mai le selau o megohms i le sili atu ma le afe megohms.
③ Tatalia le malosi faʻamalosi poʻo le voluma galue, ma le malosi faʻamalosi mea, o le tumau lea o le tau faʻatatau o le suʻega galue i le va o le vaega faʻafesoʻotaʻi o le fesoʻotaʻiga poʻo le vaega faʻafesoʻotaʻi ma le pusa.
④Electromagnetic interference leakage gau o se faʻamatalaga i le aafiaga moni o le fesoʻotaʻiga faʻalavelave faʻalavelave faʻafefe.
3. Fa'atinoga o le siosiomaga fa'anatura.
O mea masani masani o le siosiomaga e aofia ai le tetee atu i le maualuga o le vevela, vai, pala, vibration ma le te'i.
①I lenei laʻasaga, o le faʻatapulaʻaina o le vevela faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga e 200°C (sei vagana ai ni nai fesoʻotaʻiga tulaga ese maualuga-maualuga), ma le laʻititi o le vevela o le -65°C.Talu ai ona o le aofaʻi o le taimi nei i totonu o le fesoʻotaʻiga i le taimi o le faʻagaioiga e mafua ai le faʻatupuina o le vevela i le nofoaga faʻafesoʻotaʻi, e mafua ai le maualuga o le vevela, e masani ona talitonuina o le vevela faʻaogaina e tatau ona tutusa ma le aofaʻi o le vevela galue ma le maualuga o le vevela i le nofoaga faʻafesoʻotaʻi.I nisi tulaga, o loʻo faʻamaonia manino e mafai e le fesoʻotaʻiga ona faʻatapulaʻaina le maualuga o le vevela i lalo o le faʻaogaina o le taimi nei.
②O le fa'afefe vai o le a a'afia ai le fa'atinoga o le fa'amama o le so'otaga h ma fa'aleagaina ai mea uamea.O le faʻataʻitaʻiga mo le faʻataʻitaʻiga malulu malulu o le 90% ~ 95% o le ea (e oʻo atu i le 98% e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga oloa), vevela + 40 ± 20 ℃, ma le taimi faʻataʻitaʻi e tusa ai ma manaʻoga o le oloa, le maualalo. tau e 96 itula.E sili atu ona ogaoga le su'esu'ega o le malulu ma le susu.
③ A oʻo i totonu o se siosiomaga galue le fesoʻotaʻiga e faʻafefeteina ma le susu ma le masima, e mafai ona tupu ni gaioiga eletise i le va o ona vaega uʻamea ma le faʻafesoʻotaʻi luga o togafitiga, lea o le a lamatia ai le kemisi faaletino o le fesoʻotaʻiga ma le faʻaogaina o meafaigaluega eletise.O le su'ega masima e mana'omia ai le tete'e o le so'oga i nei tulaga, ma e mana'omia le su'ega masima.O lo'o fa'amauina le feso'ota'iga i totonu o se pusa su'esu'e e pulea le vevela, ma o se fa'atonuga fa'apitoa o le vaifofo o le sodium chloride o lo'o fa'afefeteina i le fa'apipi'iina o le ea e fa'atupuina ai le ea e fa'afefete, ma o le taimi fa'aalia e le itiiti ifo i le 48 itula.
④Oscillation ma aʻafiaga Teteʻe i le vibration ma le aʻafiaga o le faʻatinoga autu lea o le fesoʻotaʻiga, lea e taua tele i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻapitoa e pei o le aerospace, laina nofoaafi ma uta auala, ma o le faʻailoga autu lea e iloa ai le mautu ma le mautu o fesoʻotaʻiga eletise o le masini. faiga o le tau so'oga.
TXGA o se gaosi oloa faapitoa i le mamanu ma le gaosiga o connectors ma uaea electrode.O loʻo taulaʻi i le mamanu ma le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga mo le silia ma le sefulu tausaga, ma sa galue malosi e avea ma pule o le fanua, aumaia faʻatauvaʻa fofo ma oloa i tagata faʻatau ma saofagā i le atinaʻeina o Saina.


Taimi meli: Apr-20-2022