Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Faʻamatalaga ma le faʻatulagaina o faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i faʻafitauli o suiga o le rocker, faʻailoga faʻapitoa, auala faʻapipiʻi, ma isi.

Muamua lava, e faailoa mai ai le fofo i le faaletonu faafitauli okisi papa.Ina ua i ai ni o matou faafitauli i le ki o le rocker, sa le mafai ona matou gaoioi.O le a le mea e tatau ona fai e tagata uma i lenei taimi?Ou te le iloa pe faapefea ona amata, popole i le faaleagaina o le ki.Lalo, o le a ou faamatalaina.
Rocker switch, o se ituaiga masani o moli lanumeamata pe a fesoʻotaʻi.O nisi taimi e le mafai ona tape, o lona uiga, e le mafai ona toe faʻafoʻi i tua, ma e masani ona oso le kisi kesi e foia ai le faʻafitauli:
O le totonugalemu o le faʻalauteleina ma le faʻapipiʻiina o le laupapa sui o loʻo i ai se laupepa apamemea, ma o le totonugalemu o loʻo i ai se torsion spring support point, o le torsion spring ua faʻafefe ma o le palasitika lagolago faʻavaa ua matua ma faʻaleagaina, o le ki e le faigofie, ma e mafai ona faʻamavaeina pe a uma. tape le paoa.Afai e le fa'aleagaina le vaega palasitika, e foliga mai e toe fa'aleleia.O le le fa'aituau o le fa'aogaina o totonu o le ki e vave ma e le taua i vaega sui.O le mea lea, afai e faʻafefe e le ki o le kesi ki, e tusa ai ma le faʻaleagaina o le uaea o le uaea le faʻaituau o le ki, motusia le vaega leaga mai le amataga, faʻalogo lelei e faʻamautinoa le faʻaogaina o le insulation layer.E mafai foi ona avea ma se fa'aletonu pu'upu'u i vae o le moli fa'aaliga, ma uaea mai le sasa.
A maeʻa ona tuʻuina atu fofo i faʻaletonu masani, o le a matou faʻalauiloaina le auala faʻapipiʻi o suiga o le rocker e fesoasoani ia te oe vave faʻatautaia ma faʻapipiʻi.
I lenei laʻasaga, o le tele o suiga e faʻaaogaina kata masini masini, e faigofie ma faigofie ona faʻapipiʻi.Na'o le oomiina o le ki i totonu mai le pito i fafo o le vaega e pulea, ma o lo'o i ai ni pa'u pa'u tutusa i itu uma e lua o le ki, o lo'o pipii ona soso'o lea mai le isi itu.Manatua o faʻamatalaga faʻamatalaga e fetaui, a leai e ono afaina le ki pe pipii.
E lua kata tatala i itu uma e lua o le ki fa'afa vae ma le moli.Oomi le ki i lalo i le pu i luga o le laupapa, ma o le ki o le a mau i luga o le laupapa pe a uma le fusi.
I lalo ifo, o le a matou faʻalauiloa atu se vaega itiiti o le malamalama: o le a le eseesega i le va o suʻega rocker ma ki piano, e fesoasoani e sili atu le malamalama i uiga faʻavae o suiga o le rocker.
Ki Piano ki: fasipepa umi, e masani lava e ono solder sooga, lua-pou lua togi, 2 solder sooga i le ogatotonu o loʻo i totonu terminals, ma fa solder sooga i itu uma e lua o faʻamau tuga;e aofia ai le 2 fa'asologa tu'ufa'atasiga lua togi ki Fa'atusa tutusa ma 2 vaega.A mae'a ona fa'afaigofie, ona fa'apipi'i lea o so'oga solder i le ogatotonu ma le so'o, soso'o ai ma le debounce, so'oga solder mid-key ma solder proximal.
Su'e Rocker: latalata i le sikuea, lolomi po'o fea pito, o le vaeluagalemu eletise eletise e feso'ota'i i le pito i'uga.O le mataupu faavae e tutusa ma le ki ki, ae o le tele o ki rokers e na o le fa terminals, lea e fausia e pei o le lua-pou tasi togi, tele pou na o ia, ma synchronous ki.
E fa'afefea la ona fa'avasegaina suiga o le rocker?
①E tusa ai ma le ituaiga o gaioiga, e vaevaeina i le seti tasi togi, tasi pou lua togi, lua pou tasi togi,
②E tusa ai ma le faʻaogaina o le fesuiaiga, e vaevaeina i le pule e tasi, faʻaluaina fesoʻotaʻiga, ma le malamalama, e aunoa ma le malamalama, ma le ufiufi puipui.
③ E tusa ai ma mea mataʻina e paʻi i ai, e vaevaeina i togi siliva ma togi apamemea.
④ E tusa ai ma le ituaiga faʻamau, e vaevaeina i le ituaiga uaea uʻamea ma le ituaiga ipu faʻapipiʻi.
O se folasaga puupuu lenei i fa'ailoga fa'atinoga:
①Case mea mata: PA66, P.
②Ai mea autu: PA66, PC.
③Material o poloka faʻamau: 'apamemea (faʻapipiʻi auro i le faʻapipiʻi auro)
④Pa'i mea mata: siliva alumini alumini.
Ma le mea mulimuli, o uiga lelei o suiga o le rocker ua faʻalauiloaina.O le fa'ata'ita'iina o le poto fa'apolofesa i lenei vaega e mafai ona fesoasoani e malamalama ma mafai ai ona sili atu le filifilia ma fa'aleleia suiga o le rocker.
①O foliga vaaia e leai ni ta'ei manino, mata'utia, leai ni meafaitino, fa'aitiitia, ma isi.
②O le faʻailoga i luga o le ki o loʻo vaʻaia manino (faʻamaoniga faʻamaonia, gaosiga, faʻatulagaina o loʻo i ai nei, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ma isi).
③ Pe manino, fetuutuuna'i, ma leai se pupuni o lau mata.
④ Pe o le lanu o le laina pe a maeʻa le faʻaogaina o le eletise e susulu, ma e leai se faʻaleagaina o le ea.
⑤ O le afifiina e tatau ona i totonu o se atigipusa palasitika manifinifi, ma le igoa o le oloa ma le numera atoa o loʻo faʻaalia i luga o le afifi i fafo.


Taimi meli: Apr-26-2022