Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Siamani Stocko feso'ota'iga atina'e tulaga

Faatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o tagata faʻatau, mea tau eletise, ma maketi faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaauauina o le faʻaogaina o le gaosiga o fesoʻotaʻiga i Asia ma Saina, ua avea Stocko Stocko i Siamani ma nofoaga e sili ona gafatia mo le atinaʻeina o maketi fesoʻotaʻiga, ma Saina. o le a avea ma fesoʻotaʻiga televave faʻatupulaia ma sili atu le gafatia Maketi.O loʻo faʻamoemoe o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o le maketi fesoʻotaʻi a Saina i luga atu o le tulaga masani i le lumanaʻi.I le isi 5 tausaga, o le averesi fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o maketi soʻotaga a Saina o le a oʻo atu i le 15%.E oʻo atu i le 2010, o le maketi fesoʻotaʻiga Saina o le a oʻo atu i le 25.7 piliona.Yuan.

O vaega autu lagolago o fesoʻotaʻiga eletise o felauaiga, fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga, IT, fomaʻi, mea faʻaoga fale, ma isi.I le taimi nei, o le fesoʻotaʻiga ua atiaʻe i se faasologa ma oloa faʻapolofesa faʻatasi ai ma vaega o oloa atoatoa, ituaiga mauoa ma faʻamatalaga, ituaiga fausaga eseese, vaevaega o taʻiala faʻapolofesa, faʻamatalaga manino o alamanuia, ma faʻamatalaga masani faʻapitoa.

I se tulaga lautele, o le atinaʻeina o tekonolosi fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu ai uiga nei: maualuga-saosaoa ma numera o faʻasalalauga faʻailoga, tuʻufaʻatasia o faʻasalalauga faʻailoga eseese, miniaturization ma miniaturization o voluma oloa, oloa taugofie, ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga auala ma isi Faʻapipiʻi, modular tu'ufa'atasiga, fa'apipi'i fa'aogagofie, ma isi. O le tekonolosi o lo'o i luga o lo'o fa'atusalia ai le fa'alauteleina o le fa'aogaina o feso'ota'iga tekonolosi, ae e tatau ona maitauina e le o feso'ota'iga uma e mana'omia le tekonolosi i luga.O feso'ota'iga i matā'upu lagolago 'ese'ese ma 'ese'ese fa'aaogā si'osi'omaga e matuā 'ese'ese mana'oga mo tekonolosi o lo'o i luga..

Fa'atonuga o le atina'e
O le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga e tatau ona faʻaititia (ona o le tele o oloa o loʻo feagai ma atinaʻe laiti ma mama, o loʻo i ai ni manaʻoga faapitoa mo le va, foliga vaaia, ma le maualuga, ma o manaʻoga mo oloa o le a sili atu ona saʻo, e pei o le uaea i le laupapa vaʻa laiti. (0.6 mm ma le 0.8mm), maualuga-density, televave felauaiga, ma maualuga-auala faasinoga.O le miniaturization o lona uiga o le mamao ogatotonu o le connector e laʻititi, ma le density maualuga e ausia ai se numera tele o uaea autu. Fesoʻotaʻiga PCB (lolomi lolomi) fesoʻotaʻiga O le aofaʻi o fesoʻotaʻiga lelei e oʻo atu i le 600 cores, ma o le numera maualuga o masini e mafai ona oʻo atu i le 5000. O le televave o fesoʻotaʻiga o lona uiga o komepiuta faʻaonaponei, tekinolosi faʻamatalaga ma tekonolosi fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai le faʻasalalauga faailo. O le fua faatatau o le taimi e o'o atu i le megahertz, ma o'o atu le taimi o le fatu i le la'ititi-milisekona, o lea e mana'omia ai feso'ota'iga fa'asalalau maualuga, E mumu le masini.O le maualuga o taimi e faʻafetaui ai i le atinaʻeina o tekinolosi galu millimeter, ma o le RF coaxial connector ua ulufale i le millimeter wave working band frequency.

Tulaga fa'aoga
E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga a le Global Industry, faʻatautaia e le tamaoaiga o Saina, Asia, Europa i Sasaʻe ma Amerika Latina, o le maketi fesoʻotaʻi o le a faʻafeiloaʻi i se vaitau tele o le tuputupu aʻe o le isi lima tausaga.I le 2012, o le manaʻoga mo fesoʻotaʻiga o le a oʻo atu i le 60 piliona tala Amerika.E tusa ai ma le Lipoti o Alamanuia a le Lalolagi, o le maketi fesoʻotaʻi Asia na oʻo atu i le US $ 6.4 piliona i le 2010, ma o le faʻatupulaia o le maketi a Saina o le a oʻo atu i le 20% i le 2015.

Peita'i, ona o le fa'atuputupula'ia o mana'oga mo so'otaga so'o i le maketi, ua le lava le sapalai o feso'ota'iga stocko, ma o le taimi e ta'imua ai oka e tasi le maualuga e pei o le 30-50 vaiaso.O le tele o kamupani gaosi uaea ua faanatinati e faʻatau oloa, aua o le Kexun Electronics na faʻavaeina e le Kexun Electronics ia mea tutusa e sui ai, lea e mafai ona faʻamalieina le avanoa.O le lelei o Kexun o le taimi puʻupuʻu, tau taugofie ma le lelei lelei.


Taimi meli: Nov-17-2021